om kristin samuelsen

Kristin er designer og jobber med identitetsdesign innenfor fagfeltene; interiør og grafisk design. Målet er å; SKAPE UTTRYKK SOM GIR INNTRYKK.  Interiør som uttrykker kundens personlighet og identitet, og som øker trivsel og vekker glede. Interiøret skal gjenspeile din personlighet i hjemmet. Det er oppdragsgivers behov og identitet som settes i fokus. Redesign, gjenbruk, kontraster og taktilt materialbruk, er kjennetegn på hennes arbeid.

Med over 30 års erfaring i designbransjen, har Kristin arbeidet med et vidt spekter av prosjekter som; profil programmer, emballasje, vin- og sprit emballasje design, sykkel design, skilting, utsmykning- og interiør for bedrifter og privatboliger. Flere av prosjektene er prisbelønnet i Merket for God Design og Visuellt. Kristin Samuelsen Design jobber med identitetsdesign, enten det gjelder; grafisk profil, skilting, emballasjedesign, interiør i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Ved å legge en god plan for oppgradering, vil du spare tid og penger. Du kan få interiør hjelp til å skape og fremheve identiteten, til din bedrift eller bolig.

SKAP UTTRYKK SOM GIR INNTRYKK
Det er din/deres identitet, som skal komme frem i interiøret i hjemmet ditt. Vi hjelper deg til å skape det uttrykket som identifiserer deg, og som dere vil trives med. Ta med deg alt av gjenstander som betyr noe, og som i en annen sammenheng vil kunne fortsette å leve. Redesign og gjenbruk av gamle møbler og materialer, kan være med på å skape ditt uttrykk som gir inntrykk!

INTERIØRPAKKE
FASE I  Befaring, og brief fra kunde om ønsker og behov, er utgangspunktet i et oppdrag. Utarbeidelse av plantegninger og møblerings planer, sammen med moodboards. Moodboards gir deg forslag og innspill på stilretninger.

FASE II  Utarbeidelse av ønsket møbleringsplan, detaljeringer og innkjøpsliste.

FASE III  Prosjektering, oppfølging og endelig ferdigstillelse etter behov og ønske.

Kristin Samuelsen Design samarbeider med andre dyktige designere og arkitekter, og har et godt kontaktnett på leverandører, produsenter, håntværkere og møbelsnekkere, på plassbyggde elementer. Fellesnevneren er et sterkt engasjement for design, og for å skape gode rom for deg som kunde.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende møte, eller stikk innom oss på Bekkestua for en kaffe.